Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, πολίτης βγαίνοντας από το τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, βρήκε το όχημά του γεμάτο λακκούβες, σαν να είχε γίνει κατολίσθηση

Τσουχτερή αποδείχθηκε η επίσκεψη ενός φορολογούμενου στα γραφεία του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη. Όχι διότι κλήθηκε να πληρώσει υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, αλλά λόγω της ακαταλληλότητας του κτιρίου, που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. 

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο πολίτης βγαίνοντας από το τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, βρήκε το όχημά του γεμάτο λακκούβες, σαν να είχε γίνει κατολίσθηση. Μεγάλα κομμάτια μπετόν είχαν ξεκολλήσει από το κτίριο και είχαν πέσει πάνω στο αυτοκίνητο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφάλισε το protothema είναι αποκαλυπτικά τόσο της ζημιάς που προκλήθηκε, όσο, κυρίως, της ακαταλληλότητας του κτιρίου.

“Είχα παρκάρει νόμιμα σε χώρο στάθμευσης μπροστά από το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ. Βρήκα το αυτοκίνητό μου με λακκούβες και τρύπες, καθώς ξεκόλλησε το μπετόν από τα σίδερα και ευτυχώς που δεν σκότωσε και κάποιον άνθρωπο. Πήγα στο γραφείο του διευθυντή του υποκαταστήματος, ο οποίος μου είπε ότι έχω κάθε δικαίωμα να προχωρήσω στις ενέργειες που επιθυμώ, ενώ ειδοποίησα την αστυνομία, η οποία ήρθε και κατέγραψε το περιστατικό” δηλώνει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στο protothema. Όπως προσθέτει, η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει το όχημά του, θα προσφύγει νομικά κατά του ΕΦΚΑ διεκδικώντας αποζημίωση για τις υλικές ζημιές.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε ημέρες από το συμβάν που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία, καθώς τα κομμάτια τσιμέντου θα μπορούσαν να έχουν πέσει σε κάποιον περιστατικό προκαλώντας του από σοβαρό τραυματισμό μέχρι ακαριαίο θάνατο, εντούτοις ουδείς αρμόδιος έχει τοποθετήσει έστω μια ταμπέλα ή μια κορδέλα που να προειδοποιεί ή να αποκλείει την πρόσβαση του κόσμου σε εκείνο το σημείο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook