Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας στην εκπομπή Good Morning Britain όπου μίλησε για το πόσο σκληρό ήταν για εκείνον να απουσιάζει από τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ανέφερε πόσο ζήλεψε αλλά και χάρηκε που είδε τον πρίγκιπα Κάρολο να συνοδεύει τη Μέγκαν εκείνη τη μεγάλη ημέρα καθώς εκείνος μόλις είχε κάνει επέμβαση καρδιάς.

Κατά τη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε το χέρι της κόρης του σε γάμο και αποκάλυψε ότι κατά την επικοινωνία τους τού ζήτησε να μη σηκώσει ποτέ χέρι πάνω στην κόρη του. «Του είπα υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ χέρι εναντίον της κόρης μου και φυσικά σου δίνω την ευχή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά κι άλλες φορές κι έχουν μιλήσει για πολιτιά θέματα όπως για τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και το Brexit.

Σύμφωνα με τον Μαρκλ, ο Χάρι του συνέστησε να δώσουν μια ευκαιρία στον Αμερικανό πρόεδρο. «Μιλάγαμε και με ρώτησε πώς ήμουν εκείνη την ημέρα και του έλεγα πόσο δυσαρεστημένος ήμουν με τον πρόεδρο, έτσι ξεκίνησε» είπε.

Επίσης, παραδέχθηκε με συστολή ότι ήταν λάθος να «στήσει» τις φωτογραφίες με τους παπαράτσι για τα χρήματα, αν και όπως, ομολογεί, και η κόρη του και ο γαμπρός του τον συγχώρεσαν γι αυτήν την απερίσκεπτη κίνηση.

Πάντως και γι αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη, ο Τόμας Μαρκλ πήρε παχυλή αμοιβή που έφθασε στο ποσό των 10.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook