Ύποπτος βρέθηκε για λίγο μόνος του στην ανάκριση και σκαρφίστηκε αμέσως έναν τρόπο για να αποδράσει. Και όπερ και εγένετο…

Μια απίστευτη απόδραση έλαβε μέρος στο αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας. Οι αστυνομικοί έδεσαν με χειροπέδες και έστειλαν στο γραφείο για ανάκριση τον ύποπτο για δολοφονία, Alonso Perez. Παρόλ’ αυτά, μέσα σε λίγα λεπτά ο Alonso κατάφερε να αποδράσει…

Κάμερες ασφαλείας μέσα στο γραφείο κατέγραψαν τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ο ύποπτος τα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά περίπου. Ο Alonso Perez βρέθηκε για λίγο μόνος του περιμένοντας τον ανακριτή. Αμέσως, δεν έχασε λεπτό και σκαρφίστηκε έναν τρόπο να αποδράσει. Στο βίντεο φαίνεται να στρίβει το σώμα και τις χειροπέδες με τέτοιο τρόπο που τελικά να κάνει τις χειροπέδες να σπάσουν στο σημείο που ενώνονται.

Ελαφρά τραυματισμένος αλλά ανακουφισμένος και χαρούμενος με το… επίτευγμά του, ο ύποπτος συνεχίζει να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασής του. Τι κάνει; Σκαρφαλώνει στον τοίχο, ανοίγει ένα πλακάκι στο ταβάνι και μέσα από την τρύπα σέρνεται μέχρι να βρει μία διέξοδο.

Μάλιστα, η τύχη λειτούργησε προς το μέρος του, αφού ο νεαρός βρήκε διέξοδο σε έναν απομονωμένο διάδρομο και κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι! Βέβαια, η τύχη δεν κράτησε για πολύ, αφού μία εβδομάδα μετά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook