Ανακοίνωση μέσω της οποίας προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα εξέδωσαν οι δύο μεγαλύτεροι οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ οι «Snakes» και οι «Κρήτες» με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στην Παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιώργου Ρουσάκη ενώ τονίζουν : «Καλούμε λοιπόν όλους σε οποιαδήποτε ομάδα και χώρο ανήκουν να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να συμβάλλουμε από κοινού στην εξάλειψη κάθε φαινομένου βίας απ΄οπου και αν προέρχεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο συνδέσμων αναφέρει :

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου και εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ευχόμαστε να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό και θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις όχι μόνο στο να αποτρέψουμε αλλά και να εξαλείψουμε παρόμοια φαινόμενα τα οποία δηλητηριάζουν την κοινωνία μας.
Το θλιβερό αυτό επεισόδιο, για το οποίο όλοι έχουμε συγκλονιστεί, δεν αφορά διαφορές μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων με αφορμή κάποιο αγώνα, αλλά προσωπικές διαφορές ανθρώπων, διαφορετικών χώρων κοινωνικών και ιδεολογικών αντιλήψεων.
Καλούμε λοιπόν όλους σε οποιαδήποτε ομάδα και χώρο ανήκουν να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να συμβάλλουμε από κοινού στην εξάλειψη κάθε φαινομένου βίας απ΄οπου και αν προέρχεται.
Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία που η χώρα δοκιμάζεται και oi κοινωνικές εκρήξεις εντείνονται.

Σ.Φ ΟΦΗ SNAKES 4 HERAKLION CLUB
Σ.Φ ΟΦΗ ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»