Η κίνηση αυτή της εταιρείας, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε «παράλογη» από αρκετούς
Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η διοίκηση εταιρείας ύδρευσης στην Ιαπωνία η οποία συγκάλεσε συνέντευξη τύπου για να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι ένας υπάλληλός της είχε λείψει 78 λεπτά από τη θέση για μια περίοδο επτά μηνών προκειμένου να φάει!

Ο 64χρονος υπάλληλος εργάζεται στην εταιρεία Kobe City Waterworks Burea στα περίχωρα της Οζάκα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας ο εν λόγω υπάλληλος εκμεταλλεύτηκε το χρόνο εργασίας του για να αναζητήσει φαγητό.

Αυτό που έκανε ο εν λόγω υπάλληλος ήταν να πηγαίνει για τρία λεπτά σε ένα κοντινό κατάστημα για να αγοράσει κολατσιό. Αυτό συνέβαινε σύμφωνα με τον απολογισμό της διοίκησης 26 φορές από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018.

Οι… κοπάνες του 64χρονου έγιναν αντιληπτές όταν ένα μέλος της διοίκησης τον είδε από το παράθυρο του γραφείου του να πηγαίνει στο κατάστημα.

Η διοίκηση ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα επιβάλει και στέρηση μισού ημερομησθίου στον 64χρονο ως ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους της.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε «παράλογη» από αρκετούς χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δηλαδή δεν επιτρέπεται ούτε να πάνε στην τουαλέτα οι εργαζόμενοι;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Twitter, με κάποιον άλλο να παρατηρεί ότι αριθμός των απουσιών του 64χρονου σημαίνει ότι απουσίαζε μια φορά την εβδομάδα από τη θέση του για αυτά τα τρία λεπτά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook