Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η διάθεση πίστωσης 1.265.000€ για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Το έργο θα εκτελεστεί από τον Δήμο Ιεράπετρας και αφορά εργασίες στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηροκομείου ώστε να καλύπτονται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές λειτουργίας και να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των ατόμων της τρίτης ηλικίας σε όλα τα επίπεδα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ένα ακόμα πολύ μεγάλο και αναγκαίο έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας θα ξεκινήσει στον Δήμο Ιεράπετρας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη χρηματοδότηση της μελέτης, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας, το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Αγγελάκη. Κάθε άτομο που φιλοξενείται σε οποιαδήποτε δομή του Δήμου μας θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνει τις μέγιστες δυνατές παροχές. Εξασφαλίζουμε λοιπόν και για τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας σύγχρονες υποδομές και μόνιμες παροχές υψηλού επιπέδου. Ο Δήμος Ιεράπετρας με καθημερινή στήριξη, δράσεις και νέα έργα βρίσκεται πάντα έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που μεγάλωσαν τις νέες γενιές και έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο. Θα δώσουμε υψηλή προτεραιότητα στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση και να εξυπηρετήσει άμεσα τις ανάγκες του Δήμου Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook