Μετά το αρχικό σοκ, οι γονείς σπεύδουν να το πάρουν από τα χέρια του

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν καθολικό ιερέα να χαστουκίζει ένα μωράκι, επειδή εκείνο δεν σταματά να κλαίει κατά τη διάρκεια της βάπτισης. Όπως μπορεί κανείς να δει στο viral κλιπ, οι γονείς του μωρού - μετά το αρχικό σοκ - έσπευσαν να απομακρύνουν το βρέφος από τα χέρια του ευέξαπτου ιερωμένου. Λίγες στιγμές νωρίτερα εκείνος είχε σηκώσει το αριστερό το χέρι και το είχε χτυπήσει δυνατά στο πρόσωπο για να το κάνει να σωπάσει. 

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό που ακριβώς τραβήχτηκε το βίντεο, πιθανώς πρόκειται για γαλλόφωνη χώρα αφού η λειτουργία διεξάγεται στα γαλλικά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βίντεο από βάπτιση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Πριν μερικούς μήνες, έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στα social media το βίντεο μιας ορθόδοξης βάπτισης  που έδειχνε έναν ιερέα να βουτάει με δύναμη το βρέφος στην κολυμπήθρα, με τρόπο που θυμίζει περισσότερο... μπουγάδα παρά ιερό μυστήριο.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχθηκε σε ναό της Αγίας Νάπας στην Κύπρο, δείχνει τον ιερέα να σηκώνει ψηλά το μωρό και μετά να το ρίχνει με ορμή στο νερό, τουλάχιστον τρεις φορές. Η αντίδραση των παιδιών που παρακολουθούν το μυστήριο στο πίσω μέρος τα... λέει όλα, αφού δείχνουν σχεδόν τρομοκρατημένα.

 

Πηγή: protothema.gr