Ο Τζιαν Πάολο Γκαραντσίνι, ένας Ροταριανός με εμπειρία και γνώσεις, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την περίοδο Ιουλίου 2018 – Ιουνίου 2019.

Ο Gian Andrea Garancini, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία Πρόεδρος και την περίοδο 2011 – 2012, παρέλαβε την σκυτάλη από τον Νικόλα Σπετσίδη που ολοκλήρωσε όχι μια, αλλά δυο επιτυχημένες θητείες στην Προεδρεία του Ομίλου, από τον Ιούλιο του 2016.

Σε απλή συνεστίαση όπως ορίζει το πρωτόκολλο του Ρόταρυ, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλας Σπετσίδης παρουσίασε έναν συνοπτικό απολογισμό από τις δεκάδες δράσεις της 2ετίας, που περιλάμβαναν πανηγυρικές συνεστιάσεις με καταξιωμένους ομιλητές, πολλές δράσεις κοινωνικής προσφοράς και ανάπτυξης του ανθρωπισμού, εκδηλώσεις εξωστρέφειας, κ.α., καθώς και την τομή για τον Ρ.Ο.Η., την μετατροπή του σε μεικτό Όμιλο, με τις εισδοχές της Θεανώς Βρέντζου Σκορδαλάκη και της Σοφίας Βισκαδουράκη. Στο τέλος της παρουσίασής του, ο Νικόλας Σπετσίδης ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα μέλη του Ομίλου για την πολύτιμη στήριξή τους, ενώ απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον Γραμματέα και τον Κοσμήτορα της χρονιάς, Παντελή Κρουσταλάκη και Μανόλη Φούμη αντίστοιχα.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο νέος Πρόεδρος Gian Andrea Garancini, ο οποίος συνεχάρη τον Νικόλα Σπετσίδη για το έργο του και του απένειμε τιμητική πλακέτα αναγνώρισης της προσφοράς του. Παράλληλα, παρουσίασε το πρώτο μέρος του προγράμματός της νέας χρονιάς, ανακοινώνοντας και την πρώτη μεγάλη δράση, την καλοκαιρινή εκδήλωση με τίτλο SUMMER DINNER Party, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 21:30, στο λιμάνι του Ηρακλείου στο Μαρίνα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την χρονιά 2018 -2019 είναι:

Πρόεδρος: Gian Andrea Garancini

Α’ Αντιπρόεδρος: Νώντας Χαρονίτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Μανόλης Φούμης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Σαμψών

Ταμίας: Γιάννης Λαπιδάκης

Κοσμήτορας: Γιώργος Χριστοδουλάκης

Ηλεκτρονικός Γραμματέας: Γιάννης Μηλιαράς

Μέλος: Παντελής Κρουσταλάκης

Μέλος: Λάμπης Δαμιανάκης

Μέλος: Γιάννης Χατζηανέστης

ΠροΠρόεδρος: Νικόλας Σπετσίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook