Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη ταχύπλοου με πυροβολισμούς ανοικτά της Κω

Το Λιμενικό προχώρησε στην καταδίωξη και σύλληψη του 37χρονου αλλοδαπού χειριστή, ο οποίος νωρίτερα είχε αποβιβάσει στη περιοχή Λάμπης επτά παράτυπους μετανάστες

Φωτογραφίες και βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη ενός ταχύπλοου σκάφους (με πυροβολισμούς και την τουρκική ακταιωρό στο βάθος) που διεξήχθη έχθές το μεσημέρι ανοικτά της Κω, δημοσιεύει σήμερα το aegeannews.gr.

Εχθές το Λιμενικό προχώρησε στην καταδίωξη και σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού χειριστή ταχύπλοου, ο οποίος νωρίτερα είχε αποβιβάσει στη περιοχή Λάμπης επτά παράτυπους μετανάστες.

Ο 37χρονος χειριστής του ταχυπλόου που εντοπίστηκε από δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, δεν συμμορφώθηκε στα συνεχή ηχητικά σήματα των πληρωμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρίψη προειδοποιητικών αλλά και στοχευμένων βολών στην εξωλέμβια μηχανή με αποτέλεσμα την πλήρη ακινητοποίηση του σκάφους.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο χειριστής του ταχυπλόου πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στην προσπάθειά του να εμβολίσει το ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο 37χρονος αφού έλαβε εξιτήριο, συνελήφθη για παράνομη είσοδο, παράνομη διακίνηση προσώπων, αντίσταση και απείθεια.

Στην αρχή του παρακάτω βίντεο που έστειλε αναγνώστης του aegeanews.gr, μπορεί κανείς να ακούσει τους πυροβολισμούς από το σκάφος του Λιμενικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook