Συγκλονιστική είναι η ιστορία του Paul Fronczak από το Σικάγο, ο οποίος έμαθε στα 54 του χρόνια ότι οι γονείς που τον μεγάλωσαν δεν είναι οι βιολογικοί του.

Το κουβάρι της ταυτότητας του ξετυλίγεται όταν ανακαλύπτει από το τεστ DNA ότι η ιστορία που του παρουσίασαν δεν είναι αληθινή. Η αναζήτηση ενός ανθρώπου για να βρει τους βιολογικούς γονείς του έφερε στο φως τα ανησυχητικά μυστικά για την οικογένεια που λέει ότι τον άφησε εγκαταλειμμένο σε ένα εμπορικό κέντρο πριν δοθεί σε άλλο ζευγάρι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Paul Fronczak μεγάλωσε στο Σικάγο με τους γονείς του Dora και Chester Fronczak και τον αδερφό του Dave. Στα 10 του χρόνια, «έπεσε» πάνω σε παλαιά αποκόμματα εφημερίδων και έμαθε ένα φοβερό μυστικό: ότι είχε απαχθεί όταν ήταν μωρό.

Οι γονείς του τότε είπαν στον Paul ότι το 1964, όταν ήταν ηλικίας μιας ημέρας, απήχθη από το μαιευτήριο του Σικάγου και ότι τον ξαναβρήκαν δύο χρόνια αργότερα. Η αστυνομία του New Jersey βρήκε ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών, εγκαταλελειμμένο σε ένα εμπορικό κέντρο,  το οποίο έμοιαζε με τον γιο τους και τους το παρέδωσε.

Λόγω έλλειψης DNA και της ύπαρξης μόνο μιας φωτογραφίας του Paul από τη μέρα που γεννήθηκε, δεν υπήρχε κανένας τρόπος για τη Dora και τον Chester να γνωρίζουν με βεβαιότητα αν το μικρό παιδί που βρέθηκε μόνο του στο εμπορικό κέντρο ήταν στην πραγματικότητα ο γιος τους.

«Δεν υπήρχαν ακριβείς έλεγχοι DNA, τότε δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν τα Fronczaks για να είναι 100% σίγουροι ότι το αγόρι που τους δόθηκε ήταν ο πραγματικός γιος τους», είπε στη “SUN” ο 54χρονος πατέρας ενός παιδιού, Paul Fronczak.

Ο Paul ωστόσο είχε πάντα αμφιβολίες ότι η Dora και ο Chester δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς του και το 2012 τους προσέγγισε για να ξεδιαλύνει τις υποψίες του. Τους είπε λοιπόν ότι έκανε  τεστ DNA για να μάθει την αλήθεια για την ταυτότητά του. Οι γονείς του δυσαρεστήθηκαν και του είπαν να μην το στείλει για τα αποτελέσματα. Εκείνος το είχε στείλει ήδη όμως και οι Fronczaks δεν του μιλούσαν επί ένα χρόνο, επειδή τους αγνόησε.

Στη συνέχεια, ο Paul προσέλαβε ένα γενεαλόγο και μετά από πολλές έρευνες σε μια τεράστια βάση δεδομένων, ο 54χρονος έμαθε ότι η πραγματική του ταυτότητα είναι Jack Rosenthal. Μαζί με την αλήθεια… έμαθε και ορισμένα σκοτεινά μυστικά για τους βιολογικούς γονείς του.

Η βιολογική του μητέρα του αλκοολική και ο βιολογικός του πατέρας ήταν βετεράνος πολέμου ο οποίος έπασχε από μετατραυματικά ψυχολογικά προβλήματα. Και οι δύο είναι πλέον νεκροί.

Επίσης, ο Paul έμαθε ότι είχε μια δίδυμη αδελφή, την Jill, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται. Η αδελφή του φέρεται να είχε παραμεληθεί από τους βιολογικούς της γονείς και η οικογένεια Rosenthal δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη με τη Jill!

Άγνωστο παραμένει  βέβαια το πώς κατέληξε μόνος του στο εμπορικό κέντρο, αλλά πιστεύει ότι κάτι “τραγικό” συνέβη με τη Jill και οι βιολογικοί γονείς του τον εγκατέλειψαν για να το καλύψουν!

Ο πραγματικός Paul Fronczak δε βρέθηκε ποτέ. Οι ιδιωτικοί ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν σοροί που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανήκουν στον βιολογικό γιο των Fronczaks.

Ο Paul δήλωσε ότι θα κρατήσει το όνομα με το οποίο μεγάλωσε, αλλά ελπίζει ότι μια μέρα θα μπορεί να το αλλάξει σε Jack Rosenthal.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook