Οι «Σπίθες Χανίων, Κισσάμου και Σφακίων» του κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Κ.Α.Π. οργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, υπό το γενικό τίτλο «Νέα Αντίσταση, Τώρα!», που θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2011 με την συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη, όπως είχε πρωτοδημοσιεύσει το Flashnews.gr (ΕΔΩ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”στις εκδηλώσεις αυτές, στα Χανιά, τόπος καταγωγής του, θα συμμετέχει ο Ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα», αγωνιστής της πατρίδας και της δημοκρατίας Μίκης Θεοδωράκης.

Οι εκδηλώσεις  θα κορυφωθούν με μεγάλη πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο της ανατολικής τάφρου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ θα μιλήσουν, ακόμη:

Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κ.Α.Π. κ. Γεώργιος Κασιμάτης και ο δικηγόρος και εκπρόσωπος του Κ.Α.Π. Χανίων κ. Νίκος Χατζημιχελάκης.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία , υπό τον τίτλο: «Η πατρίδα, πάλι τραγουδά».

 Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη που θα παρουσιαστεί στους ανθρώπους που θα βρεθούν στην ανατολική τάφρο, το βράδυ της τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου. Συντελεστές:

ΟΙ «PRIMAVISTA» ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΙΑΝΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΝΤΙΝΗΣ, ΚΙΘΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΛΕΝΑ ΟΡΜΥΛΙΩΤΟΥ, ΒΙΟΛΙ-ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΛΩΤΑΣ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΖΩΛΙΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΣΟ και οι:

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΡΟΥΛΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΖΩΗ ΚΟΛΛΑΡΟΥ-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, TΡΑΓΟΥΔΙ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, TΡΑΓΟΥΔΙ.

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ: K. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook