Οι δύο Έλληνες ηλικίας 52 και 29 χρόνων αντίστοιχα, επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους το οποίο εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς στην Ιόνια Οδό

Ένα ακόμη χτύπημα στην εισαγωγή και την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς αλβανικής προέλευσης κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας, που συνέλαβαν έναν πατέρα και το γιο του με ένα φορτίο το οποίο άγγιζε τα 80 κιλά!

Οι δύο Έλληνες ηλικίας 52 και 29 χρόνων αντίστοιχα, επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους το οποίο εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς στο Σ.Ε.Α. Αμφιλοχίας στην Ιόνια Οδό και ακινητοποιήθηκε. Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό τους πλήθος συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 79 κιλών και 680 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δραστών που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για να αποκαλύψουν πώς και από ποιους τα προμηθεύτηκαν, πού θα τα μετέφεραν και σε ποιους θα τα παρέδιδαν. Παράλληλα, ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα κινητά που βρέθηκαν πάνω τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook