Ο κ. Μανάτος το 1999, επί δημαρχίας, Γεωργίου Τζανακάκη, έχοντας αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα στο εξωτερικό και τιμώντας τον τόπο καταγωγής του, αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Δημότη Χανίων

Συνάντηση με τον διακεκριμένο συντοπίτη μας, Αντρέα (Άντρυ) Μανάτος, που ζει και δραστηριοποιείται στις Η.Π.Α. είχε σήμερα, Παρασκευή 22/6/2018, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελπίδα Τσιτσιρίδη, και ο τέως Αντιδήμαρχος και συγγενής του κ. Μανάτου, Μανώλης Μανατάκης, παρουσιάστηκαν από την πλευρά του κ. Μανάτου μερικές από τις αξιόλογες δράσεις, που αναπτύσσει η  οργανωμένη ελληνική κοινότητα στις Η.Π.Α..

Παράλληλα, ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει  την προσπάθεια, που καταβάλλεται από τη δημοτική αρχή, με επίκεντρο την προώθηση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης των δεσμών με την ελληνική ομογένεια. 
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον κ. Μανάτο το ιστορικό λεύκωμα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που έχει εκδοθεί από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook