O μήκους τεσσάρων μέτρων αλιγάτορας επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα στις όχθες λίμνης μέσα σε μικρό δάσος στην πολιτεία της Φλόριντα

Tραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 47χρονης Shizuka Matsuki από την Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν δέχθηκε την δολοφονική επίθεση ενός αλιγάτορα κατά τη διάρκεια περιπάτου μαζί με τα δύο σκυλάκια της.

Οι αρχές ανέφεραν ότι εντόπισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας κοντά στην περιοχή όπου είχε αναφερθεί η εξαφάνισή της, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της διαπίστωσε σημάδια από τα δόντια του ερπετού.

Μάλιστα, οι εξειδικευμένοι κυνηγοί αλιγατόρων που συνέβαλαν στις έρευνες εντόπισαν έναν αλιγάτορα μήκους τεσσάρων περίπου μέτρων, μέσα

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην βαλτώδη περιοχή Silver Lakes Rotary Nature Park στην πολιτεία της Φλόριντα, όπου θεωρείται δεδομένο πως διαβιούν χιλιάδες αλιγάτορες.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για περίπατο μαζί με τα δύο σκυλάκια της, τα οποία εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, ενώ ένα από αυτά θεωρείται βέβαιο πως πάλεψε με τον αλιγάτορα, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα από τα δόντια του ερπετού.

Ο θάνατος της Matsuki είναι ο πρώτος που αποδίδεται σε αλιγάτορα εδώ και πολλά χρόνια, με τους κατοίκους της περιοχής να αισθάνονται τεράστια ανασφάλεια ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους, καθώς το πάρκο όπου σημειώθηκε η επίθεση αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για οικογένειες που περπατούν και κάνουν πικ νικ στις όχθες της λίμνης που βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Πλέον, οι αρχές της περιοχής λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη νέα επίθεση από τα σαρκοφάγα ερπετά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook