Ο διάσημος  σεφ απαγχονίστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στο Στρασβούργο, ενώ ετοίμαζε το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής του
Ούτε υπό την επήρεια αλκοόλ, ούτε και ναρκωτικών ήταν ο διάσημος Αμερικανός σεφ Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο στη Γαλλία, όπως ανέφερε ένας εισαγγελέας σήμερα.

Ο Μπουρντέν, ο οικοδεσπότης της ταξιδιωτικής και γαστρονομικής εκπομπής «Parts Unknown» του τηλεοπτικού δικτύου CNN, ήταν 61 ετών, ενώ στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή του από την ηρωίνη σε νεαρή ηλικία.

Στη σορό του «δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών, ούτε τοξικών προϊόντων, κανένα ίχνος φαρμάκων, κανένα ίχνος αλκοόλ», είπε ο εισαγγελέας Κριστιάν ντε Ροκινί μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Ο Μπουρντέν, που ξεκίνησε την καριέρα του πλένοντας πιάτα σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης και έφτασε να γευματίζει με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Βιετνάμ, απαγχονίστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στο Στρασβούργο, ενώ ετοίμαζε το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook