Τη σημαντική εμπειρία της συμμετοχές σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ζήσουν τρία κορίτσια της ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Πρόκειται για τις Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μια μεγάλη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν τρία κορίτσια από την ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς θα λάβουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Πρόκειται για τις Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη, οι οποίες θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα Εφήβων / Νεανίδων, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

Αναλυτικά, στην αποστολή, που αναχωρεί την Κυριακή (24/6), μετέχουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Ιφιγένεια Δίπλα, Ευδοκία Φάνου, Νεφέλη – Κατερίνα Γκαγιάννη, Κατερίνα Μανάρα, Βασιλική Κοφίδη, Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αννα – Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Ηλιάνα Καμπούτση, Δανάη Καριώρη και Βασίλης Γκορτσιλάς.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook