Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έλειπε το τριχωτό της κεφαλής της κοπέλας, ενώ το κρανίο της είχε απογυμνωθεί στην επιφάνεια του οστού, ενώ κομμάτια του προσώπου της ήταν επίσης σκισμένα

Μία φρικιαστική ιστορία έλαβε χώρα στον Καναδά, με πρωταγωνιστή τον γιο ενός Καναδού μεγιστάνα, ο οποίος σκότωσε με ειδεχθή τρόπο την σύντροφό του και μητέρα της μόλις τριών εβδομάδων κορούλα τους.

Ο 37χρονος Μπλέικ Λέιμπελ καταδικάστηκε για το βασανισμό, τη δολοφονία και τον διαμελισμό της Ιάνα Κάσιαν. Η αστυνομία εντόπσε τον 37χρονο στο γεμάτο αίματα διαμέρισμά του στο Δυτικό Χόλιγουντ πλάι στο άψυχο σώμα της κοπέλας στις 30 Μαΐου 2018. Πιστεύεται ότι ήταν ζωντανή για περίπου οκτώ ώρες, όσο ο δολοφόνος την χτυπούσε, μέχρι να της δώσει τη χαριστική βολή. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, έλειπε το τριχωτό της κεφαλής της κοπέλας, ενώ το κρανίο της είχε απογυμνωθεί στην επιφάνεια του οστού, ενώ κομμάτια του προσώπου της ήταν επίσης σκισμένα.

Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει για τα κίνητρα της δολοφονίας. 

Μια πιθανή υπόθεση είναι να ζήλευε την αγάπη που έδειχνε η 30χρονη στο νεογέννητό της, ωστόσο σύμφωνα με άλλη θεωρία, ο δράστης εμπνεύστηκε τη δολοφονία από ένα βιβλίο που ο ίδιος είχε γράψει και στο οποίο περιγράφει βασανισμούς παρόμοιους με αυτούς που εφάρμοσε και στη σύντροφό του.

Ο Λέιμπελ μεγάλωσε στο Τορόντο και είναι γιος ενός ευκατάστατου ιδιοκτήτη real estate. Είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια, ενώ είχε λάβει μέρος σε διάφορα πρότζεκτ της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας. Μάλιστα, είχε εκδώσει και ένα βίαιο, αστυνομικό μυθιστόρημα, στο οποίο περιγράφονταν φρικαλέες σκηνές με ανθρώπους «στεγνούς» από αίμα .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook