Στο Μπρονξ – Ο άτυχος νέος είχε λευκό ποινικό μητρώο
Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που τέσσερα άτομα τραβάνε έναν 15χρονο και στη συνέχεια τον δολοφονούν εν ψυχρώ με μαχαίρια και ματσέτες.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στο Μπρονξ.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας ξεκινά με τη στιγμή που ένας εκ των τεσσάρων δραστών τραβάει τον 15χρονο Λεσάντρο Γκουζμάν-Φελίζ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι τέσσερις δράστες – ένας εκ των οποίων κρατάει ματσέτα – αρχίζουν να μαχαιρώνουν ανηλεώς τον 15χρονο με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 15χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε σηκώθηκε όρθιος και τρεκλίζοντας προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από κάποιο διερχόμενο οδηγό χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός Λεσάντρο είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα με μαχαίρια με το σοβαρότερο να είναι ένα στο λαιμό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 15χρονος που είχε λευκό ποινικό μητρώο γνώριζε τους δολοφόνους του που ήταν μέλη της ίδιας συμμορίας.

«Ήταν ένα καλό παιδί. Έτρεξε σε ένα κατάστημα για να κρυφτεί γιατί πίστευε ότι εκεί θα ήταν ασφαλής. Τον τράβηξαν από εκεί σαν σκυλί και τον σκότωσαν» δήλωσε η αδερφή του 15χρονου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook