Ομόφωνα αθώοι οι γιατροί – Κατα πλειοψηφία ο νεαρός

Κάτω από ένα τεταμένο κλίμα και ύβρεις εναντίον των Δικαστών, κρίθηκαν αθώοι  ομόφωνα από το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι γιατροί  για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως, για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανακη, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, στο Εφετείο. 

Αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε ο νεαρός που έφερε κατηγορίες για άμεση συνέργεια σε βιασμό, με τους συγγενείς να δηλώνουν ότι η σημερινή ημέρα είναι ντροπή για την Ελληνική δικαιοσύνη και θα έπρεπε να πάρουν οι ίδιοι την δικαιοσύνη στα χέρια τους. 

Μάλιστα έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά των κατηγορουμένων ” Αυτός ο τόπος δε μας χωρά όλους και θα δείτε τι θα γίνει”, φλωναζαν οι συγγενείς ενώ τόνισαν ότι ήξεραν από την αρχή ότι όλοι επρόκειτο να αθωωθούν. «Πως γίνεται να πίνει ένα παιδι15 χρόνων 3 ποτήρια ουίσκι και να πεθαίνει; Να βγαίνει από το σπίτι κρυφά και να γυρνάει με νεκροφόρα. Πάρκαραν το παιδί στο ράντζο, επι 6 ώρες το παιδί ήταν αφημένο στην τύχη του και ενώ έβγαζε αφρούς από το ατομα οι γιατροί έλεγαν στους φερόμενους ως βιαστές ότι θα ξυπνήσει. Δε ξύπνησε όμως και χάσαμε το παιδί μας όμως όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν ήταν θέλημα θεού αλλά δίκη τους αμέλεια», ανέφεραν, αγανακτισμένοι οι συγγενείς της Στέλλας. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή των γιατρών αλλά την ενοχή του 29χρονου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook