“Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων βρισκόταν στα ίχνη των δραστών”     

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ Χηνόπουλο Παρασκευά, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό, για την εξιχνίαση της υπόθεσης του Παντελή Δουρουντάκη

Ειδικότερα, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: 
     “Η τελευταία μεγάλη επιτυχία, η οποία έγινε γνωστή από τα Μ.Μ.Ε. της τοπικής κοινωνίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας, ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες επιτυχίες των τελευταίων μηνών της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.
    Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 19/06/2018, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σχετικά με την εξαφάνιση 70χρονου ημεδαπού την 07/03/2018 από περιοχή του Δήμου Σφακίων.

   Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων βρισκόταν στα ίχνη των δραστών πλην όμως με την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων τα οποία περισυνέλεξαν κατάφεραν να φτάσουν σε αυτήν την επιτυχία με πανελλήνιο αντίκτυπο.
   Η προσπάθεια αυτή απαιτούσε πολλές ώρες δουλειάς …πέραν του συνηθισμένου οκταώρου…μακριά από οικογένειες…υπό το βάρος της πίεσης της τοπικής κοινωνίας για άμεσο αποτέλεσμα.

   Η επιτυχία αυτή έρχεται να αποδείξει και πάλι το φιλότιμο των συναδέλφων μας σε καθημερινή βάση και κόντρα στα γνωστά προβλήματά μας τα οποία διαρκώς επισημαίνουμε! Ομοίως έρχεται να αποδείξει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ΔΙΠΛΑ στον πολίτη και όχι ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως θέλουν κάποιοι να μας στοχοποιήσουν….

Να είναι όμως σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντί τους τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο διαμέσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων”.
   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook