Ο Vincent Paul μαζί με τον αδερφό του Dimebag Darrell ίδρυσαν το 1981 την διάσημη μπάντα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον Phil Anselmo στα φωνητικά

Τον θάνατο του ντράμερ και ιδρυτικού μέλους των Pantera, Vinnie Paul ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook, το heavy metal συγκρότημα. Τον θάνατο του νυν μέλους της σούπερ μπάντας HELLYEAH επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του.

«Ο Vincent Paul Abbot, γνωστός και ως Vinnie Paul έχει πεθάνει. Ο Paul είναι κυρίως γνωστός για την δουλειά του ως ντράμερ στους Pantera και τους Hellyeah. Άλλες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Η οικογένεια ζητά να σεβαστεί την ιδιωτικότητά της αυτή την στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση των Pantera στο facebook.

Ο Vincent Paul μαζί με τον αδερφό του Dimebag Darrell ίδρυσαν το 1981 την διάσημη μπάντα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον Phil Anselmo στα φωνητικά.

Ο Dimebag είχε δολοφονηθεί το 2006 ενώ βρισκόταν επί σκηνής με τους Damageplan στο Οχάιο, από θεατή της συναυλίας.

Ο Vincent Paul από το 2006 βρισκόταν πίσω από τα ντραμς των Hellyeah, του supergroup που ίδρυσε μαζί με τον τραγουδιστή των Mudvayne Chad Gray και τον κιθαρίστα των Nothingface Tom Maxwell.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook