Αρχικά έβγαλε τις σεξουαλικές ορμές του στην 15χρονη αδερφή της

Νέο περιστατικό ασέλγειας ηλικιωμένου σε ανήλικες είδε το φως της δημοσιότητας σε περιοχή της Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού συνέλαβαν την Παρασκευή το βράδυ 65χρονο μετά από καταγγελία ενός ανήλικου κοριτσιού Ρομά με το οποίο συνευρέθη ερωτικά παρά τη θέλησή του και ενώ είχε πληρώσει την επίσης ανήλικη αδερφή της για τον ίδιο λόγο.

Ο ηλικιωμένος «φόρτωσε» το πρωί της Πέμπτης τα κοριτσάκια ηλικίας 13 και 15 ετών στο αυτοκίνητό του, τάζοντας χρήματα στο μεγαλύτερο προκειμένου να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά.

Αφού τα πήγε στο σπίτι του σε μέρος έξω από τον Ορχομενό και έβγαλε τις σεξουαλικές ορμές του στην 15χρονη, θέλησε να ασελγήσει και στην πιο μικρή, την οποία φέρεται τελικά να βίασε. Προηγουμένως την είχε απειλήσει ότι θα την παρατήσει στο δρόμο αν δεν τον ικανοποιούσε κι εκείνη σεξουαλικά. Η μικρή τελικά φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που με τη σειρά της προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών, καθώς και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής. Με τις κατηγορίες αυτές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook