Μετά από μία τριετία με εκπληκτικές εμφανίσεις με το Ρέθυμνο Cretan Kings ο Χάρης Γιαννόπουλος αποχώρησε για να ενταχθεί στην ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της κρητικής ομάδας μπόρεσε μέσω αυτής να βρεθεί ξανά σε μία μεγάλη ομάδα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, ενώ παράλληλα κέρδισε και μια θέση στην Εθνική Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου έχει ως εξής:

Έναν φίλο, ηγέτη και πιστό «στρατιώτη» αποχαιρετάει σήμερα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να κλείνει προσωρινά τον κύκλο του στην ομάδα μας.

Ο «Ρεθυμνιώτης» καλαθοσφαιριστής θα κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα, «μετακομίζοντας» στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (Basketball Champions League) και Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και να κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις. Η ομάδα μας αποτέλεσε για μία ακόμη φορά το «σκαλοπάτι» και όχι το εμπόδιο για τον δρόμο προς την κορυφή και την αναγνώριση, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να «εξαργυρώνει» τις εκπληκτικές εμφανίσεις του την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (2015-2018). Αναμφίβολα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του αυτά τα 3 χρόνια συνεργασίας, με την πόρτα της ομάδας μας να παραμένει ανοικτή για το μέλλον. Δε λέμε «αντίο»… αλλά «εις το επανιδείν»!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook