Ανακοίνωση με βολές κατά του Υπουργού Υποδομών, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Σπίρτζη για τον ΒΟΑΚ, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τους δημάρχους της Κρήτης και τον Περιφερειάρχη του νησιου.

 «Τα όσα είπε χθες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, επιβεβαίωσαν αυτά που εδώ και πολύ καιρό, τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα αναδεικνύουμε. Ότι δηλαδή, βιαστικά, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς καμιά μελέτη, και εντελώς στο πόδι ο Υπουργός Υποδομών και ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλουν κάθε τόσο το ΒΟΑΚ. Με εκβιαστικά τρικ τώρα, πετάει το μπαλάκι της δικής του ανοργανωσιάς προς τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη Κρήτης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει ως εξής:.

“Κύριε Σπίρτζη, φτάνει! 

Ο ΒΟΑΚ είναι κατεπείγον να ξεκινήσει άμεσα. Όμως τα μεγάλα έργα δεν γίνονται στο πόδι, διότι τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι μεγαλύτερα και γίνονται ορατά σε βάθος χρόνου. Και κάτι τελευταίο. Εάν η πραγματική σας πρόθεση ήταν να γίνει ο ΒΟΑΚ, είμαι βέβαιος ότι θα λέγατε λιγότερα και θα κάνατε περισσότερα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook