Στην εκδήλωση για την ονοματοδοσία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού- Γυμνασίου Κουτσουρά σε αίθουσα «Μανώλης Αγγελάκης» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης
 
Στην εκδήλωση, την οποία ακολούθησε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών, ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας κ. Ηλίας Νταραράς, ο αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Ιωάννης Τζιρβελάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου κ. Ιωάννης Ζουμπουλάκης, η σύζυγος του Μανώλη Αγγελάκη κα. Σταυρούλα Αγγελάκη και ο Διευθυντής του σχολείου κ Μανώλης Πατεράκης. 
 
Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε η διαδικασία της ονοματοδοσίας τιμής ένεκεν προς τη μνήμη του Μανώλη Αγγελάκη που με τις ενέργειές του πραγματοποιήθηκε το όραμα της δημιουργίας του Γυμνασίου Κουτσουρά.
 
Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:
«Είμαστε πολύ τυχεροί που άνθρωποι χαρισματικοί με σπουδαία οράματα αφιέρωσαν τμήμα του μεγαλείου τους δείχνοντας την αγάπη τους για τον τόπο μας.
 
Η αφοσίωση και η επιμονή του Μανώλη Αγγελάκη να εξασφαλίσει στέγη για τους μαθητές του Γυμνασίου της ευρύτερης περιοχής ήταν αξιοθαύμαστη και είναι  ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που τον γνωρίσαμε.
 
Προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο ως συνεργάτη και πρωτίστως ως φίλο. Διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου και οι συζητήσεις μας περί τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν πάντα εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
 
Ευχαριστώ τον σύλλογο γονέων του σχολείου και τον κ. Ιωάννη Τζιρβελάκη για τη συνεργασία με το Δήμο, συγχαίρω τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τη φετινή χρονιά κι εύχομαι στους μαθητές που αποφοιτούν, καλή συνέχεια στη ζωή τους και καλή σταδιοδρομία.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook