Σε μια άκρως προσωπική αντιπαράθεση με εκατέρωθεν απαράδεκτους – για το θεσμό – χαρακτηρισμούς έχει εξελιχθεί  η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Κισάμου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης δημοτικού συμβούλου.

Και οι δύο – συνεχώς – στέλνουν στα Μέσα Ενημέρωσης επιστολές  με τις οποίες – σε πρώτο πρόσωπο – απευθύνεται ο ένας στον άλλον σε μιαν προσπάθεια να «κερδίσουν» τις όποιες εντυπώσεις.

Όμως με αυτόν τον τρόπο το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ρεζιλεύουν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης τον οποίο θέλουν να δείξουν πως υπηρετούν.

Και βέβαια το ερώτημα είναι το αν ενδιαφέρουν τους πολίτες της Κισάμου, οι εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις και κατηγορίες, ειδικά όταν γίνονται σε τελείως προσωπικό επίπεδο.

Και με αυτό το δεδομένο, εύλογη είναι και η απορία για το γιατί διολισθαίνουν σε έναν κατήφορο δημοσιοποιώντας τα προσωπικά τους «ξεκατινιάσματα» , χρησιμοποιώντας τα Μέσα Ενημέρωσης.

Όχι κύριοι. Εάν έχετε προσωπικά,  μπορείτε κάλλιστα να προκαλέσετε ο ένας τον άλλον σε μονομαχία στον κεντρικό δρόμο του Καστελίου.

Οι  προσωπικές σας επιστολές με τις οποίες απευθύνεται ο ένας στον άλλον ΔΕΝ αποτελούν είδηση  και το μόνο που προκαλούν είναι θλίψη και προβληματισμό….

Για των λόγων το αληθές δείτε τι έδωσε στην δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής ο Θεόδωρος Σταθάκης και τι έδωσε στην δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Μυλωνάκης. 

Απολαύστε επίπεδο…για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook