Οι Αρχές της χώρας εντόπισαν την κομπίνα λίγο πριν αυτές ταξιδέψουν για την Ευρώπη
 
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τη φράση «βαριά φανέλα» για αυτές που φορούν οι μεγάλες ομάδες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο; Κάποιοι εφευρετικοί Κολομβιανοί πήγαν τη φράση σε λίγο πιο… κυριολεκτικό επίπεδο, καθώς σε αυτές έκρυψαν με μαεστρία 5 κιλά κοκαΐνης.

Οι διακινητές βρήκαν την ευκαιρία με το Παγκόσμιο Κύπελλο να επεκτείνουν την εγκληματική τους δραστηριότητα, στέλνοντας φανέλες της εθνικής τους ομάδας στην Ευρώπη, οι οποίες ήταν επενδεδυμένες με τη ναρκωτική ουσία. Όμως, οι Αρχές εντόπισαν το δέμα πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Μπογκοτά.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Κολομβιανής Αστυνομίας το φορτίο ήταν συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Σίγουρα, πολύ ακριβές αυτές οι φανέλες…

Πάντως, το Μουντιάλ της Ρωσίας δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς οι Αρχές της Αργεντινής εντόπισαν δέματα με κοκαΐνη και μαριχουάνα, τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε ρεπλίκες του τροπαίου που θα σηκώσει στον ουρανό του «Λουζνίκι» η ομάδα που θα πάρει την κούπα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook