Την ευκαιρία να γίνουν για λίγο… καπετάνιοι είχαν τα παιδιά που ξεναγήθηκαν στη γέφυρα του πλοίου με το οποίο ταξίδεψαν από  Σούδα για Πειραιά. 

Την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της επίσκεψης στην Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, να έρθουν πιο κοντά στα αστέρια αλλά και να νιώσουν για λίγο… βουλευτές και καπετάνιοι, είχαν οι μαθητές της E’ και ΣΤ’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου μέσα από την εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν.
  
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου η εκπαιδευτική εκδρομή έγινε πραγματικότητα χάρη στις προσπάθειες του νέου διευθυντή του σχολείου, του συλλόγου Δασκάλων και τη συνεργασία και  στήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
 
Η ταξιδιωτική εμπειρία των παιδιών ξεκίνησε «με ξενΑάγηση στη γέφυρα του Ε/Γ-Ο/Γ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με τα παιδιά να φορούν τα καπελάκια και τα τσαντάκια που χορήγησε η ANEK LINES», ενώ  «το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο υπέροχο Μουσείο με παρουσία ξεναγού, το Πλανητάριο με παρακολούθηση προβολής στο θόλο και στη συνέχεια στο Ίδρυμα Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” με κατάληξη τη Βουλή των Ελλήνων». 

Επίσης, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων «η φιλοξενία του 1ου Ειδικού Σχολείου Χανίων  έδειξε ότι το διαφορετικό είναι η ομορφιά της ζωής κι ότι ή αποδοχή του μας ανοίγει νέους ορίζοντες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook