Πλήθος κόσμου στη συναυλία αλληλεγγύης γα το Αννουσάκειο ίδρυμα

Άγγιξε τις δύο χιλιάδες ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης που απεύθυνε το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, υπέρ των κοινωνικών, προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του. Πλημμύρισαν, από εκατοντάδες κόσμου, οι προαύλιοι χώροι των Ιδρυμάτων της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου εις την Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης που οργάνωσε το Αννουσάκειο, με την μεγάλη καλλιτέχνιδα Ελένη Βιτάλη, τον Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα Zoom.

Εκφράζοντας την χαρά και την συγκίνηση του για την ανταπόκριση όλου αυτού του κόσμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, σημείωσε εις τον σύντομο χαιρετισμό του: «Εκφράζουμε τις πολλές και καρδιακές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς, τους δεκάδες-εκατοντάδες συνοδοιπόρους και συγκυρηναίους που έρχεσθε αρωγοί εις το έργο, τις δράσεις και την διακονία αγάπης του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Η δική σας αγάπη χαρίζει στο προσωπικό και τους υπεύθυνους του Ιδρύματος δύναμη να συνεχίζουν, να συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια μας εις την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, την στοργική φροντίδα δεκάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας και την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εκατοντάδων αναγκεμένων αδελφών που καθημερινά κτυπούν την πόρτα του Αννουσάκειου και περιθάλπονται μέσω των ποικίλλων δομών και δράσεων του: (Θεραπευτήριο, Κέντρο Αποκατάστασης, 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, 2 Προγράμματα Βοήθειας στο σπίτι, Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο), κ.α. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μας βοηθάτε να κρατάμε ζωντανή την ελπίδα. Και όταν η ελπίδα μένει ζωντανή, τότε ζεσταίνονται οι καρδιές και η αγάπη γίνεται πράξη!», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος, χαιρετίζοντας και καλωσορίζοντας και τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, προσφέροντας τους παραδοσιακά προϊόντα. Την όμορφη και γεμάτη ανθρωπιά και συναίσθημα αυτή εκδήλωση παρουσίασε η κ. Αντωνία Μαζοκοπάκη, εκπαιδευτικός, Διευθύντρια 2ου Γυμνασίου Κισάμου.      

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook