Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης και συνεχίζονται απο το ξημέρωμα σε στεριά και θάλασσα

Το βράδυ της Τρίτης ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για περιστατικό αγνοούμενου 70χρονου παράκτιου αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για παράκτιο ψάρεμα στην περιοχή βορειοανατολικά αεροδρομίου Ηρακλείου απο το πρωί.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

 

Στις έρευνες συμμετέχουν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αρκετά σκάφη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρητίου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, το εκπαιδευτικό σκάφος ΤΑΛΩΣ της Σχολής Ταχυπλόων Στεφανάκης, σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τετραμελές πλήρωμα και επιβαίνοντες τρεις ιδιώτες δύτες , στελεχών της 3ης ΕΜΑΚ – εθελοντών Σαμαρειτών και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Απο το ξημέρωμα στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο, ενώ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook