Θα βγάλουμε μια ξεχωριστή προκήρυξη για να ολοκληρωθεί το έργο σε αυτό το κτίριο
 
 
Δήλωση αναφορικά με το κόλλημα που έχει προκύψει με το νέο κτίριο στέγασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, το οποίο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω της απόρριψης της σύμβασης από  το ελεγκτικό συνέδριο, έκανε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας. 
Ειδκότερα, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: “Προς ενημέρωση για το, τι μέλλει γενέσθαι με το νέο κτίριο στέγασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (πλησίον του Λιμεναρχείου Χανίων), ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη την Τρίτη (26/6), στην ακόλουθη δήλωση:
 
Σε ότι αφορά το νέο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η επιπλέον σύμβαση που ζητήσαμε να εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο, απερρίφθη. Στο ελεγκτικό συνέδριο δε δέχονται μια επέκταση της υπάρχουσας εργολαβίας που αφορά το “υπό κατασκευή” κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που βρίσκεται δίπλα στο Λιμεναρχείο. Ωστόσο, είναι σύνηθες να απορρίπτεται ένα, τέτοιου είδους, αίτημα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εμείς, ως Δημοτική αρχή θα ακολουθήσουμε άλλη τακτική. Θα βγάλουμε μια ξεχωριστή προκήρυξη για να ολοκληρωθεί το έργο σε αυτό το κτίριο.
 
Εκείνο που θα πράξουμε είναι να μισθώσουμε τα καταστήματα που βρίσκονται στο ισόγειο και οι επαγγελματίες που θα δραστηριοποιούνται εκεί, να ολοκληρώσουν την κατασκευή τους.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι διαδικασίες, γενικότερα, καθυστερούν. Αν ξεκινήσουν πάντως, άμεσα, μέσα σε ένα 6μηνο θα έχουμε ανάδοχο για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο. 
Όπως προείπα, το σημαντικό είναι να μισθώσουμε τα καταστήματα που θα φέρουν, αφενός, σημαντικά έσοδα στο Δήμο μας, αφετέρου, θα αποκτήσει ζωή το συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί “παραφωνία” σε σχέση με άλλα σημεία στο Ενετικό λιμάνι”.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook