Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών με καταγωγή από τη Μακεδονία γνωστοποίησε η Παλαιόχωρα, συνεχίζοντας τη στελέχωση του ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα όπως έγινε γνωστός θα συνεχίσουν ο γηγενής ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδοκωνσταντάκης και ο νεαρός γκολκίπερ Πέτρος Πετράκης.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, οι Γιώργος Κτιστόπουλος (φωτ.), Σωκράτης Κυριλλίδης και Παναγιώτης Αλεξάκης, θα φοράνε τη φανέλα του ΑΟΠ.

Ο Κτιστόπουλος ήταν αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ (έπαιξε και σε ματς Κυπέλλου με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2015-2016), ενώ νωρίτερα έπαιξε σε Αριστοτέλειο Κολλέγιο, Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τη σεζόν 2016-2017 έκανε 7 συμμετοχές στη Football League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Πανσερραϊκό, ενώ φέτος βρέθηκε στον Πιερικό (23 συμμ. – 1 γκολ).

Ο Κυριλλίδης αγωνίστηκε επίσης στον Πιερικό, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας 21 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Το β’ μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 έπαιξε σε 5 ματς πρωταθλήματος της Football League με τον Αιγινιακό.

Τέλος, ο Αλεξάκης αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Επανομής και πιο πριν στην Κ17 του Ηρακλή.

Οι ανακοινώσεις της Παλαιόχωρας έχουν ως εξής:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Κτιστόπουλο Γιώργο, έναν παίκτη που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και ήταν αρχηγός στην Κ20 και την προηγούμενη χρόνια αγωνίστηκε στον Πιερικό, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Κτιστόπουλος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Όπως επίσης την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κυριλλίδη Σωκράτη που αγωνίζεται σαν αμυντικός χάφ και έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Την περασμένη χρόνια ήταν στον Πιερικό.

Και τέλος, τον Αλεξάκη Παναγιώτη από την Αναγέννηση Επανωμής, 19 ετών ο οποίος αγωνίζεται δεξί μπακ. Τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπαδοκωνσταντάκη Νίκο, ένα δικό μας παιδί που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Όπως επίσης και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Πέτρο Πετράκη. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook