Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Real Housewivies στον ΑΝΤ1, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Αννίτα Ναθαναήλ φωτογραφίζονται για το ΟΚ!, περιγράφουν την καινούρια τους τηλεοπτική εμπειρία που θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές, μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, την οικογενειακή ευτυχία και τα παιδιά τους.

Λένε ότι όπου υπάρχουν πολλές γυναίκες αποκλείεται να αποφευχθούν οι καβγάδες. Ισχύει και για εσάς τις έξι;

Ιωάννα: Νομίζω ότι το «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει» ισχύει, είτε πρόκειται για γυναίκες είτε για άντρες. Από εκεί και πέρα, επειδή είμαι φιλήσυχος άνθρωπος και αντιπαθώ τους βεντετισμούς και τους ντιβισμούς, προσπάθησα να διατηρήσω καλές σχέσεις με όλες τις κοπέλες. Επειδή, όμως, είμαι υπέρμαχος του δικαίου, αν δω κάτι που θεωρώ ότι είναι άδικο, δεν μπορώ να μην αντιδράσω.

Αννίτα: Υπήρχαν στιγμές με ένταση, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή.

 Ήταν ήρεμο το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό σου;

Ιωάννα: Από κανένα διαζύγιο δεν βγαίνεις αλώβητος, γιατί από μια κατάσταση περνάς σε μια άλλη. Το σημαντικό είναι ότι τώρα είμαστε καλά και ως ενήλικοι λειτουργούμε με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και πορευόμαστε με αυτές.

Φτάσατε ποτέ στα πρόθυρα του χωρισμού;

Αννίτα: Όλες οι σχέσεις περνάνε όρη και κοιλάδες. Μπορεί εκεί στην επταετία να ένιωσα ότι κάπου η σχέση μας είχε τελματώσει και προσπάθησα να αποτινάξω αυτή την αίσθηση της μονοτονίας που ένιωθα ότι υπήρχε. Τώρα όμως αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι πιο γεμάτη από ποτέ και πιστεύω ότι μια μικρή χειρονομία, ένα σημείωμα, ένα μήνυμα, μπορούν να διώξουν τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα.

 

(yupi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook