Πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο από την Δευτέρα 2  Ιουλίου 

Με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, από Χανιά προς Θεσσαλονίκη, η Ellinair, ξεκινά να δραστηριοποιείται στην πόλη, τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τους χειμερινούς. 

“Παρουσιάζουμε στο κοινό των Χανίων, και τους φορείς, την εταιρεία Ellinair, η οποία ανήκει στον Όμιλο Μουζενίδη, η εταιρεία δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ομίλου, αλλά παραλλήλως αναπτύσουμε και δίκτυο εσωτερικού και δίκτυο εσωτερικού. Το δίκτυο εσωτερικού επεκτείνεται από τα Χανιά, θα πετάμε τρεις φορές την εβδομάδα από την Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, τις ημέρες Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, με δύο πρωινές πτήσεις και μία απογευματινή. Τα αεροσκάφη της εταιρείας, είναι δύο Boeing, και οκτώ Air bus.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το χειμώνα. Αναφορικά με το εσωτερικό, τελευταία προσθήκη είναι η Γερμανία ενώ έχουμε στα πλάνα πέρα από το δρομολόγιο Μόσχα-Χανιά, να προσθέσουμε και άλλες πτήσεις από το εξωτερικό με προορισμό τα Χανιά, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη. Οι πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν Δευτέρα 2 Ιουλίου”, δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων, της Ellinair, Σταύρος Δαλιάκας, σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”.

Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Χανίων, Μανώλης Γιαννούλης, τόνισε ότι “Οι ξενοδόχοι θλελουν να προσελκύσουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες, καθώς όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται στα Χανιά έχουν ικανοποιητικές πληρότητες. Η Ellinair, ξεκίνησε από τη Ρωσία, και τα Χανιά πάντα εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για την Ρωσική αγορά”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook