Παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων αλλά και εκπροσώπων του Ε.Σ. έγινε η κηδεία του 22χρονου.

Συγκλονισμένοι είναι τα μέλη της οικογένειας του και οι φίλοι του που με μηνύματα στα social media τον αποχαιρετούν με πόνο και δάκρυα. Όλοι είχαν να λένε για ένα πολύ χαρούμενο παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή ότι μπορεί να έφτανε στην αυτοχειρία. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Στο μεταξύ, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “Κρήτη TV”, ο δικηγόρος της οικογένειας τού νεαρού, Μανόλης Κουτσούκος, δήλωσε ότι φαίνεται να αποκλείεται η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. 

«Ήταν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες και ήταν πιθανή μια εγκληματική ενέργεια. Απεδείχθη ότι δεν υπήρχε. Βάλαμε (σ.σ. να είναι παρούσα στη νεκροτομή) την κ. Σπανουδάκη (σ.σ. η ιατροδικαστής που ορίστηκε ως τεχνική σύμβουλος από την οικογένεια) λόγω των γνώσεων και της επιστημοσύνης που έχει», επισήμανε ο κ. Κουτσούκος. «Απ’ όλα τα ευρήματα που υπάρχουν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε ο δικηγόρος, στηριζόμενος στα όσα – σύμφωνα με τον ίδιο – του μετέφερε η κ. Ελπίδα Σπανουδάκη.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στην σορό του 22χρονου κάνει λόγο για ακαριαίο θάνατο από πολύ μικρή απόσταση. Όπως αναφέρει, το εξειδικευμένο σε τέτοιες ειδήσεις, onalert: Συγκεκριμένα αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι η απόσταση αυτή  φέρεται να έχει προσδιοριστεί στο 1 εκατοστό. Κατά τις ίδιες πηγές ο διενεργών την νεκροψία – νεκροτομή, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου που ορίστηκε από την οικογένεια του 22 χρόνου Ε.Τ., αποφάνθηκε οτι ο θάνατος του οπλίτη οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, εξαιτίας της μικρής απόστασης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook