Το Σάββατο 30 Ιουνίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χανιά/ChaniaSports θα πραγματοποιήσει την ετήσια παράσταση Ρυθμικής & Χορού με τίτλο "Happy Girl".

Η ενημέρωση του ΓΑΣ Χανιά αναφέρει τα εξής:

O Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος “Χανιά”/ChaniaSports® πραγματοποιεί ετήσια παράσταση Ρυθμικής & Χορού με τίτλο “Happy Girl” το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού στις 19:00.

Η Ακαδημία Ρυθμικής και Χορού του Γ.Α.Σ. “ΧΑΝΙΑ” δραστηριοποιείται εδώ και 16 χρόνια διδάσκοντας σε παιδιά  από 3 – 18 ετών Ρυθμική, Μπαλέτο, Μοντέρνο & Σύγχρονο Χορό, Modern Funky Jazz και Hip-Hop.

Η παράσταση είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας των κοριτσιών, από 3-16 ετών, που συμμετείχαν στα τμήματα εκμάθησης της ακαδημίας για το έτος 2017-18. Περιλαμβάνει χορογραφίες που εναρμονίζουν τη Ρυθμική Γυμναστική με το Κλασικό Μπαλέτο και το Μοντέρνο Χορό με ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο, ενώ δίνεται έμφαση στην ποιότητα της κίνησης, την εκφραστικότητα και την έντονη σκηνική παρουσία. Αντλεί έμπνευση από ένα ευρύ μουσικό φάσμα, ερμηνεύοντας θέματα τόσο από την Κλασική Μουσική, όσο και από τη διεθνή Σύγχρονη Pop και Jazz Rock σκηνή.

Την παράσταση και τις χορογραφίες επιμελήθηκε η κα Πρεσιόζα Βάλιαν, Καθηγήτρια Χορού-Χορογράφος και Προπονήτρια Ρυθμικής με 20 έτη διδακτικής εμπειρίας σε παιδιά από 3 ετών. Η επιτυχής προετοιμασία μαθητών σε εξετάσεις και αγώνες καθώς και η διοργάνωση και προσωπική συμμετοχή σε επιδείξεις ρυθμικής και παραστάσεις χορού σε Αθήνα και Χανιά αποτελούν τα εχέγγυα για ένα απολαυστικό θέαμα που αφορά όλους όσοι αγαπούν τη μουσική, τη γυμναστική και την κίνηση.  

Είσοδος ελεύθερη.

Διοργάνωση: Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος “Χανιά”/ChaniaSports®
Χορηγοί Παράστασης: Κρητικό Εργαστήρι-Οικογένεια Λαμπάκη
Επιγραφές ΙΔΕΑ - Χανιά - Επιγραφές, Έντυπα, Διαφημιστικά
Νίκος Πολυχρονάκης - Λούστρα Επίπλων, Βαφές Πλοίων
Πληρ. καθημερινά: 2821099300, 9:00-12:00 & 19:00 – 21:00 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook