Τρία ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα 

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στα Χανιά, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και τρίτο όχημ.

Ειδικότερα, το ατύχημα έγινε στην εθνικη οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στο ύψος της περιοχής Πλατάνι, όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ένα λευκό όχημα που είχε κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Χανιά και ένα μαύρο αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Χανιά προς Ρέθυμνο. Λόγω της σύγκρουση των δυο οχημάτων χτύπησε και ένα τρίτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Στο λευκό αυτοκίνητο επέβαιναν 3 γυναίκες, 1 αγόρι και ένα μωρό, όλοι τους τουρίστες και στο μαύρο ένα ζευγάρι Κρητικών με ένα παιδί.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά, η μια από τις 3 τουρίστριες που επέβαιναν στο λευκό αυτοκίνητο καθώς και το αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες. Προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το παιδί που επέβαινε στο μαύρο αμάξι καθώς και η τουρίστρια του τρίτου οχήματος.

Να σημειωθεί οτι λόγω του τροχαίου η κυκλοφορία στον δρόμο διεκόπη για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ουρές χιλιομέτρων από αυτοκινητα που έφταναν μέχρι τον κόμβο της Σούδας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook