Τι πραγματικά είχε συμβεί μεταξύ τους στο ξενοδοχείο, τις δύο μέρες που έμειναν μόνοι πριν μπουν στο παιχνίδι;

Η Εύη Σαλταφερίδου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για πολλά.

Από τα καίρια ερωτήματα που παρέμεναν μέχρι σήμερα αναπάντητα, ήταν και η άσχημη σχέση που είχαν η Εύη και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Τι πραγματικά είχε συμβεί μεταξύ τους στο ξενοδοχείο, τις δύο μέρες που έμειναν μόνοι πριν μπουν στο παιχνίδι;

«Με είχε ρωτήσει τι ζώδιο είμαι, του είχα απαντήσει και μετά μου έλεγε ιδιαίτερος ο χαρακτήρας σου και το ζώδιό σου. Εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον δεν μπορώ να νιώσω τόσο άνετα από την αρχή μαζί του. Ο Σώζων έκανε κάποιες κινήσεις που με ξένισαν, απομακρύνθηκα, ένιωθα ότι παραπαίρνει αέρα. Μετά κι εγώ ήμουν πιο καχύποπτη. Καθίσαμε δύο μέρες στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθουν και οι άλλοι παίκτες, οπότε ήμουν όλη μέρα μαζί του. Δεν βγάζαμε άκρη κι επειδή δεν μπορούσα να απαντάω και να τσακωνόμαστε και του λέω, ρΡε αγόρι μου άλλους 10 παίκτες θα έχεις εκεί πέρα, μίλα με κάποιον άλλον καλύτερα να βγάλεις άκρη, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ», εξομολογήθηκε η Εύη Σαλταφερίδου.

Η παίκτρια του Survivor απάντησε και για το τι ήταν αυτό που είχε πει στον Νικόλα Αγόρου όταν μπήκε στο παιχνίδι: «Με τον Νικόλα τυχαίνει να έχουμε έναν κοινό γνωστό. Μου είχε πει να του πω χαιρετίσματα από την οικογένειά του, ότι όλα καλά για να του δώσω δύναμη, να μη ανησυχεί ότι στεναχωριούνται».

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook