Η Παλαιόχωρα συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με νεαρούς ποδοσφαιριστές, πραγματοποιώντας ακόμη τρεις προσθήκες.

Παίκτες του ΑΟΠ θα είναι τη νέα σεζόν οι Νίκος Καραΐσκος, Άγγελος Κόλα και Δημήτρης Τρέκος.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Ο Αθλητκός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την μορφή δανεισμού από την Νίκη Μεσημεριού του Αγγέλου Κόλα που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης του Δημήτρη Τρέκου που αγωνιζόταν στην Κ 20 του Πανιωνίου! Τους ευχόμαστε καλή δύναμη!

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Καραΐσκο Νικόλαο από την Κ 20 του Άρη είναι 20 ετών και τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας!

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Από την άλλη στην ομάδα δεν θα συνεχίσουν οι Δήμος Μανουσάκης, Αποστόλης Παπαδόπουλος, Παντελής Σαμαράς, Γιάννης Καζαντζίδης, Ανδρέας Κορνελάτος, Στέλιος Λάσπατζης, Ντιέγκο Μεντίνα, Γιάννης Κοντογιάννης και Χρήστος Προβατίδης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους: Μανουσάκη Δημοσθένη-Παπαδόπουλο Αποστόλη-Σαμαρά Παντελή-Καζαντζίδη Γιάννη-Κορνελατο Αντρέα-Λάσπατζη Στέλιο-Ντιέγκο Μεντίνα-Κοντογιάννη Γιάννη-Προβατίδη Χρήστο! Τους ευχαριστουμε για όλα και τους ευχόμαστε καλη συνέχεια!! Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Μανουσακη Δήμο για την προσφορά του στην ομάδα μας, ήταν τιμή μας και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε με έναν τελειο επαγγελματία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook