Συνελήφθησαν, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) για περισσότερα από 100 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, 21χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εντοπίστηκε ο 27χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε τον 21χρονο με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα δύο άτομα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε έρευνα σε υπαίθριους χώρους που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 27χρονος (καβάντζες) και στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 30 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 104 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook