Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το MotoHome

Ο Τζέρεμι Κάρμαν έχει θέσει ως στόχο να κατασκευάσει την πρώτη μοτοσυκλέτα με ενσωματωμένο χώρο διαμονής! Κάτι σαν motorhome δηλαδή, αλλά σε δύο ρόδες.

Το MotoHome, όπως είναι η κατοχυρωμένη ονομασία του, πέρα από όνειρο ζωής, αποτέλεσε το θέμα διατριβής του Κάρμαν στη σχολή Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νότιας Καλιφόρνιας από την οποία πρόσφατα αποφοίτησε.

Για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητά το όραμά του προσέφυγε στην υποστήριξη του κοινού, μέσω on-line χρηματοδότησης. Και τώρα μετά από μήνες εντατικής έρευνας και δουλειάς, το πρώτο πρωτότυπο, είναι έτοιμο.

«Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να σχεδιάσω μια πλήρως λειτουργική μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου με καταφύγιο είναι γιατί θέλω να μπορώ να ταξιδεύω όπου θέλω χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί λόγω εδάφους», σημειώνει ο Τζέρεμι Κάρμαν.

«Η αφήγηση πίσω από το σχέδιό μου είναι ότι θα μου επιτρέψει να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι ζωής στο νοτιότερο άκρο της Λατινικής Αμερικής. Θα διανύσω περισσότερα από 20 χιλιάδες μίλια μέσα από ερήμους, ποτάμια, παραλίες και πιθανότατα θα ανέβω τις Άνδεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook