Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει έναν σκύλο

Δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σήμερα στη Λαμία σε τροχαίο με μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, οι επιβάτες του οποίου τραυματιστήκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα και σύμφωνα με πληροφορίες εισήχθησαν στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα ασημί αυτοκίνητο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, θέλοντας να αποφύγει κάποιον σκύλο -κατά δήλωση του οδηγού του- την ώρα που πλάι του βρισκόταν το μηχανάκι.

Οι δύο επιβάτες του, μητέρα και γιος σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα lamiareport.gr, βρέθηκαν πάνω στο ασημί όχημα μαζί με το μηχανάκι και εκτοξεύθηκαν πάνω στο έτερο αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Στυλίδα και είχε σχεδόν σταματήσει βλέποντας μπροστά τη σύγκρουση.

Στο δεύτερο ΙΧ, μάλιστα, επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα που ευτυχώς δεν χτύπησαν. Το μηχανάκι βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από τη σύγκρουση.

Για αρκετή ώρα η Τροχαία Λαμίας, που έσπευσε στο σημείο με μεγάλη δύναμη και το διοικητή της, Ανδρέα Κυρίτση, έκλεισε την οδό και η κυκλοφορία προς Στυλίδα διεξαγόταν από Ροδίτσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook