Με αίμα βάφτηκε το χώμα της Κρήτης, νεκρός ένας 63χρονος – Κρατείται 24χρονος

Σε συναγερμό είναι από χθες το μεσημέρι οι Αστυνομικές Αρχές, στην Κρήτη, μετά τη δολοφονία του 65χρονου κτηνοτρόφου στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι αρχές έχουν στραφεί σε έναν 24χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ο δράστης, τον οποίο και εντόπισαν, ωστόσο ο ίδιος αρνείται ότι έχει σχέση με το έγκλημα.

Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι το τραγικό γεγονός είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας βεντέτας, καθώς ήταν το 2008 όταν ο 63χρονος, είχε συμμετάσχει σε συμπλοκή, από την οποία είχε πέσει νεκρός ένας άλλος 65χρονος, παππούς του 24χρονου φερόμενου ως δράστη. 

Πάντως, ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο αδερφός του ενεπλάκη στο έγκλημα, ο οποίος και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, αφού βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή της συμπλοκής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (01.07.2018) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, που διαπράχθηκε σε βάρος 63χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (01.07.2018) το μεσημέρι, ο 24χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με πιστόλι σε βάρος του 63χρονου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, συνελήφθη ο 24χρονος, ενώ αναζητείται ακόμα ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, ο οποίος εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook