Εγγραφές – επανεγγραφές για τους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 86/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών για τους Βρεφικούς- Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού, σχολικού έτους 2018-2019. 
Δίνεται προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών από 3 έως και 9/7/2018 για την υποβολή ενστάσεων και την κατάθεση συμπληρωματικών δικαιολογητικών, όπου απαιτείται. Η κατάθεση των συμπληρωματικών δικαιολογητικών και των ενστάσεων θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., στην οδό Κυδωνίας 29. 

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που ζητείται να κατατεθούν Υπεύθυνες δηλώσεις, για την πιστοποίηση στοιχείων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισκεφθούν τα ΚΕΠ, προκειμένου να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη δήλωση, διαφορετικά έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν από το διαδίκτυο μία Υπεύθυνη Δήλωση  (άρθρο 8 Ν.1599/1986), να συμπληρώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες και να καταθέσουν τα χαρτιά αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του ΔΟΚΟΙΠΠ. 

Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook