Απάντηση έστειλε ο δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης στην τελευταία επιστολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργου Μυλωνάκη.

Η απάντηση αναφέρει:

“Κ. Μυλωνάκη, 

Αφουγκραζόμενοι τους δημότες, που έχουν τελικά απόλυτο δίκιο, λέγοντας μου: «Τι κάθεσαι και ασχολείσαι και χάνεις χρόνο; Ο κόσμος ξέρει…», επιλέγω να σας απαντήσω για τελευταία φορά. 

Ήσασταν η χειρότερη δημοτική αρχή στο Δήμο Κισσάμου και  γι’ αυτό χάσατε τις εκλογές, παρόλο που είχατε 45% στον πρώτο γύρο. 
Δεν παραδώσατε καμία μελέτη για κανένα έργο (μόνο μια μελέτη, ‘’Ανάπλασης Τοπολίων’’), ούτε για την πόλη της Κισσάμου, ούτε για τα χωριά μας. 

Διαλύσατε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου απομακρύνοντας τους δύο μηχανικούς, μία εβδομάδα πριν παραδώσετε, δείχνοντας έτσι την πικρία σας για την ήττα σας, τιμωρώντας τον τόπο και τους ανθρώπους του. 

Αποδυναμώσατε επιπλέον, την λειτουργία του δήμου διώχνοντας άλλους τρεις υπαλλήλους.

Με τις ενέργειες σας ήδη από τη θητεία σας στον πρώην Δήμο Μυθήμνης εγκλωβίσατε και καταστήσατε ανενεργό το τεράστιο έργο ‘’Ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από Νοπήγεια έως Βιγλιά’’. 

Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά σταματώ εδώ για τα δημαρχιακά σας ‘’επιτεύγματα’’, για να σας πω ότι δυστυχώς είστε και η χειρότερη Αντιπολίτευση που είχε ο Δήμος μας. Αντιπολίτευση σημαίνει να έχεις παρουσία, να έχεις προτάσεις, να έχεις συμμετοχή στα θετικά και να προσπαθείς καταθέτοντας τις απόψεις σου, να συμβάλλεις τα μέγιστα ώστε οι αποφάσεις να αποβαίνουν σε θετικό πρόσημο για τον τόπο μας. 

Εσείς τι κάνατε από όλα αυτά; Τι έχετε προτείνει; (Εκτός εάν θεωρείτε πρόταση π.χ. ότι θα λύσετε το πρόβλημα έλλειψης νερού της Τ.Κ. Πλατάνου, από το φράγμα  του Βαρσαμιώτη ή του Ταυρωνίτη, όταν φτιαχτεί). Ένα ‘’τίποτα’’…  απλώς το μόνο που φωνασκείτε και θα συνεχίζετε να φωνασκείτε, ότι πρέπει να φύγω εγώ και η δημοτική αρχή.

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε. Αυτό διατυμπανίζετε, ότι θα ξοδέψετε (χρήματα), όσα χρειαστούν. Κάντε το, εκεί είναι η δύναμή σας και πουθενά αλλού. Ξέρετε και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι, που θα σας κάνουμε να ξοδέψετε πολλά, να ωφεληθούν όσο το δυνατόν  περισσότεροι δημότες μας, όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές θα το νιώσετε καλύτερα, γιατί όλο και περισσότερους θα σας στέλνουμε για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους και να εξαγοράσετε την ψήφο τους, όπως έχετε μάθει να κάνετε. Απλώς να θυμάστε… ότι δεν εξαγοράζονται όλοι…

Οι πλειοψηφία των συνανθρώπων μας έχει αξιοπρέπεια δεν γίνεται υποχείριο τέτοιων πρακτικών. Οπότε συνεχίστε: τη μη δυνατότητα πολιτικής αντιπαράθεσης, μη συμμετοχής στα συμβούλια, ενέργειες εμπλοκής στη λειτουργία του δήμου, απλώς γιατί έτσι σας κάνει να νιώθετε καλά. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, υπευθυνότητα και εντιμότητα  απέναντι στους δημότες μας.”       

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook