Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων με ανακοίνωσή του, συγχαίρει δημόσια το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά Αστυνόμο Β΄ κ. Λιάκο Γεώργιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

Συγκεκριμένα την 25-6-2018 και ώρα 09:30΄ στρατιώτης εντός του στρατοπέδου της 1ης Μ.ΑΛ., στον Ταυρωνίτη Χανίων, προέβη σε ρίψη 2 άσκοπων πυροβολισμών στον αέρα με χρήση του ατομικού του τυφεκίου. Κατόπιν αποχώρησε πεζός προς το  κέντρο του οικισμού του Ταυρωνίτη φέροντας μαζί του πάντα το ατομικό του τυφέκιο. Στο σημείο εκεί εντόπισε ένα σταθμευμένο όχημα το οποίο αφού αφαίρεσε πρώτα αποχώρησε με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως στο σημείο έσπευσε περιπολικό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά με τον ίδιο το Διοικητή του επιβαίνων. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα  το ύποπτο όχημα εντοπίσθηκε και ο δράστης συνελήφθη από τον ίδιο το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά Αστυνόμο Β΄ κ. Λιάκο Γεώργιο. Παράλληλα κατασχέθηκε το ατομικό τυφέκιο και παραδόθηκε στο στρατόπεδο της 1ης Μ.ΑΛ.

Είναι δυνατόν μία Αστυνομική Υπηρεσία να μην λειτουργεί όταν ο ίδιος ο Διοικητής της ρίχνεται πρώτος στη μάχη και δεν κρύβεται πίσω από μία πόρτα ενός γραφείου; 

Είναι δυνατόν το προσωπικό μίας Υπηρεσίας να μην εμπνέεται από το χαρακτήρα του Διοικητή του όταν αυτός μπαίνει μπροστά; 

Τέτοιους Αξιωματικούς θέλουν οι συνάδελφοί μας στο πεζοδρόμιο…στην καθημερινή μας μάχη με την εγκληματικότητα!

Τέτοιους Αξιωματικούς θέλουν οι συνάδελφοί μας δίκαιους με το προσωπικό τους!

Τέτοιους Αξιωματικούς θέλουν οι συνάδελφοί μας, αξιωματικούς με το “A” κεφαλαίο! 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγχαίρει και επικροτεί τον οποιονδήποτε συνάδελφο προβεί σε μία αξιέπαινη πράξη, ανεξάρτητα από το αν είναι ή δεν είναι μέλος της.  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook