Ανακοίνωση – απάντηση στον σχολιασμό του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισσάμου, Γιώργου Μυλωνάκη, για τον απολογισμό πεπραγμένων εξέδωσε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαρουχάκη Σταυρούλα

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ. Βαρουχάκη:

“Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτό το δημοσίευμα λόγω της παραποίησης της πραγματικότητας και της παραπληροφόρησης,  που ξεκάθαρα με αδικεί και σχετίζεται με την πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου.

Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής είναι ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία μπορεί να παραβρεθεί οποιοσδήποτε για να ενημερωθεί και να τοποθετηθεί. Δεν είναι λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιείται στην πλατεία του χωριού.

Τα προηγούμενα έτη η ειδική συνεδρίαση πραγματοποιούνταν στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισσάμου με την φιλοδοξία ότι θα συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση. Δυστυχώς, η προσέλευση ήταν απογοητευτική. Γι’ αυτό το λόγο μετατέθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δραπανιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία  μπορεί να  φιλοξενήσει αρκετό κόσμο (50 άτομα) και η διαδικασία της καταγραφής απόψεων ακολουθείται όπως ακριβώς σε όλους τους Δήμους στο Νομό Χανίων. 

Όσον αφορά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον «Απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κισσάμου 2017», η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου και ημέρα Δευτέρα, έγινε ενημέρωση προς τα Μ.Μ.Ε και όλους του Δημοτικούς Συμβούλους, την 19η Ιουνίου ημέρα Τρίτη και δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας την επομένη 20 Ιουνίου,  ημέρα Τετάρτη. 

Το γεγονός ότι δεν αναρτήθηκε στην τοπική ιστοσελίδα οφείλεται σε τεχνικούς λόγους. Το e-mail πάντως προωθήθηκε … 

Και τέλος το γεγονός ότι δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι η μόνη ευθύνη που μου αναλογεί και την αναλαμβάνω.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook