Στην οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων εντάχθηκε πλέον και το squash (τοιχοσφαίριση).

Υπεύθυνος προπονητής του τμήματος ανέλαβε ο Δημήτρης Σκαράκης, άλλοτε ποδοσφαιριστής, που έχει πολυετή εμπειρία και ενασχόληση με το άθλημα.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ενα νέο αθλητικό τμήμα ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων! Μια επιθυμία και ένας στόχος που υπήρξε τα τελευταία χρόνια, γίνεται πραγματικότητα, καθώς πλέον ανάμεσα στα τμήματα του Ομίλου συγκαταλέγεται και αυτό του squash (τοιχοσφαίριση).

Υπεύθυνος προπονητής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σκαράκης, ο οποίος με τις γνώσεις του, την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την επί σειρά ετών ενασχόλησή του με το άθλημα έχει συμβάλει αποφασιστικά στην μεγάλη άνοδο του squash στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία με τον 40χρονο προπονητή, κάτοχο Ευρωπαϊκού διπλώματος στο squash, επετεύχθη μετά από την συνάντηση που έγινε την Τρίτη (3/7) στα γραφεία του Ομίλου, παρουσία του Προέδρου του ΟΑΧ, Τάσου Δημολίτσα και των Εφόρων του Δ.Σ., Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη και Κωνσταντίνου Καψοκώστα.

Οι αθλητές του τμήματος θα έχουν την ευκαιρία αρχής γενομένης από τη νέα περίοδο, να λαμβάνουν μέρος σε όλες τις διοργανώσεις και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που θα διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., αγωνιζόμενοι ως αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο γυμναστήριο Olympiκο στην οδό Ακρωτηρίου 165.

Σύντομα ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας Ακαδημιών για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το εντυπωσιακό άθλημα του squash.

Στις φωτογραφίες, ο Δημ. Σκαράκης με τους κ.κ. Τάσο Δημολίτσα και Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook