Με την ολοκλήρωση της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, Ανδρέα Παπούλα, και εκπροσώπους οκτώ κυπριακών Πανεπιστημίων είχε σήμερα, Πέμπτη 5/7/2018, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Γραφείο του, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνη Βαρδάκη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, κ. Χατζηιώαννου, συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε από πλευράς του Δημάρχου Χανίων στις ιδιαίτερες σχέσεις, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Κύπρου και Χανίων. 
Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας επικρότησε την προσπάθεια, που καταβάλλεται από πλευράς της Κύπρου στον τομέα της εκπαίδευσης, προσελκύοντας νέους ανθρώπους από όλη την Ευρώπη να σπουδάσουν στα Πανεπιστήμιά της. “Η ανώτατη εκπαίδευση, είτε δημόσια είτε ιδιωτική, στην Κύπρο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και την έχει ήδη μετατρέψει σε κέντρο ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις στην ισχυροποίηση της Κύπρου ως οικονομίας και ως κράτους. Ο συντονισμός δε μεταξύ των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι επίσης θετικό γεγονός  ”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook