Το «Τέχνη Καθ΄ Οδόν 2018» του Δήμου Ηρακλείου συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία και την Πέμπτη 5 Ιουλίου, παρασύροντας στους ξέφρενους ρυθμούς του ολόκληρη την πόλη.

Μουσική, χορός, εκθέσεις, θέατρο σκιών και δεκάδες ακόμα καλλιτεχνικά δρώμενα αποτέλεσαν κίνητρο για χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι γέμισαν και πάλι τους δρόμους και τις πλατείες του Ηρακλείου και συμμετείχαν ολόψυχα στην γιορτινή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ! 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, αφού ξεναγήθηκε από τον Μανώλη Αποστολάκη στην σπουδαία έκθεση του εικαστικού εργαστηρίου του «Άλφα 3» , στο πρώην κτίριο της Τροχαίας, στη συνέχεια παρακολούθησε την εξαιρετική θεατρική απόδοση των κειμένων του Γιώργη Γρ. Σταματάκη από την ηθοποιό Μαρινέλλα Βλαχάκη και τον μουσικό Λεωνίδα Μαριδάκη, στην κατάμεστη πλατεία του Υγειονομικού στον Λάκκο, καθώς και το γλέντι των «ΕΡΑΝ» στην επίσης γεμάτη πλατεία του ναού της Αγίας Τριάδας.  

Το «Τέχνη Καθ’ Οδόν 2018» ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Ιουλίου, με μια αποχαιρετιστήρια συναυλία, στην Πλατεία Ελευθερίας, από τους Μαριέλλα Βιτώρου, Γιώργο Κριτσωτάκη, Μανώλη Κανακάκη και Γιάννη Κιαγιαδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook